Elke woensdag tandprotheticus voor uw kunstgebit

Heeft u een kunstgebit of een (gedeeltelijke) tandprothese? Of wilt u er graag één aan laten meten? Dan hebben we goed nieuws voor u. Vanaf 1 januari bieden we elke woensdag de mogelijkheid om op onze locatie een afspraak te maken met onze Klinisch Tandprotheticus. Deze specialist neemt uitgebreid de tijd om samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw gebit.

Make someone smile today!

Deel op Facebook
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest
Stuur het door

Ook interessant:

7 weetjes over het gebit

1. Tandplak verandert binnen 24 uur in tandsteen Gaatjes en tandontsteking worden veroorzaakt door tandsteen. Tandsteen ontstaat vanuit tandplak. Tandplak heeft maar 24 uur (!) nodig om in tandsteen te veranderen. Daarom is het regelmatig poetsen, ragen en flossen zo

Lees verder »
Axel van der Heide - Tandarts Bodegraven

Vanaf 1 maart zijn we er ook in Linschoten!

Vanaf 1 maart 2021 openen we ook onze deuren in Linschoten. We hebben een ruimte gehuurd in het gezondheidscentrum Linschoten en zijn momenteel druk bezig op de ruimte klaar te maken, zodat alle reguliere behandelingen er straks plaats kunnen vinden.

Lees verder »

Onze website gebruikt cookies om optimaal te kunnen functioneren en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn. U leest er meer over op onze privacy pagina.