Vanaf 1 maart zijn we er ook in Linschoten!

Vanaf 1 maart 2021 openen we ook onze deuren in Linschoten. We hebben een ruimte gehuurd in het gezondheidscentrum Linschoten en zijn momenteel druk bezig op de ruimte klaar te maken, zodat alle reguliere behandelingen er straks plaats kunnen vinden. We kijken er enorm naar uit om kennis te maken met dit mooie dorp en ook hen de beste mondzorg te kunnen bieden!

Hoe het begon
Vorig jaar kwamen we in contact met Daniël Bosman, huisarts in het gezondheidscentrum Linschoten. Hij gaf aan, dat het gezondheidscentrum Linschoten nog op zoek was naar een tandarts en vroeg of wij hier interesse in hadden. Daar hoefden we niet lang over na te denken. We houden van het werken in een dorp en het centrum sprak ons aan (vergelijkbaar met het Medisch Centrum Bodegraven). Ik, Axel, hoop straks 2 halve dagen in Linschoten aanwezig te zijn. Daarnaast hebben we een nieuwe tandarts aangenomen, die we snel hopen voor te stellen! Hij zal zowel in Bodegraven als in Linschoten aan de slag gaan. Judith Sjoerts, één van onze mondhygiënistes, zal ook 1 dag in de week in Linschoten aanwezig zijn.

Make someone smile today!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on email
Stuur het door

Ook interessant:

Vanaf 1 maart zijn we er ook in Linschoten!

Vanaf 1 maart 2021 openen we ook onze deuren in Linschoten. We hebben een ruimte gehuurd in het gezondheidscentrum Linschoten en zijn momenteel druk bezig op de ruimte klaar te maken, zodat alle reguliere behandelingen er straks plaats kunnen vinden.

Lees verder »

Onzichtbare beugel steeds populairder

Goed nieuws voor mensen, die niet tevreden zijn over de stand van hun tanden. En die liever geen slotjes willen. De ontwikkelingen rondom de onzichtbare beugel zijn de afgelopen jaren hard gegaan en de resultaten zijn fantastisch. Sinds vorig jaar

Lees verder »

Onze website gebruikt cookies om optimaal te kunnen functioneren en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn. U leest er meer over op onze privacy pagina.