Tarieven & facturen

Tarievenlijst techniek 2022Wij werken met de tarieven, die worden vastgesteld door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit). Klik hier om naar de vastgestelde tarieven te gaan. Voor tandtechnische oplossing als protheses werken we samen met Excent Tandtechniek. Klik hier om naar de tarieven van tandtechniek te gaan.

Wij zijn aangesloten bij Zorgsom en kunnen direct in de behandelkamer zien of het voorgestelde behandelplan (gedeeltelijk) door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Wij kunnen dit overzicht naar u mailen of een geprinte versie meegeven. Let u erop dat aan dit overzicht geen rechten kunnen worden ontleend. Het komt voor dat verzekeraars specifieke regels hanteren. Controleer zelf de informatie dus nog goed bij uw verzekeraar!

Tandartspraktijk Van der Heide LR 21 | Tandartspraktijk Van der Heide | Uw tandarts in Bodegraven en Linschoten
Tandarts Bodegraven - wachtruimte Tandartspraktijk Van der Heide

Facturering gaat via het factoringsbedrijf Infomedics. De in rekening gebrachte codes die vergoed worden, zullen direct bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Als u wenst dat Infomedics de rekening direct naar u verstuurt, dient u dit aan ons te melden. Over het deel dat niet vergoed wordt, ontvangt u een rekening van Infomedics. U kunt als consument een eigen klantenportaal aanmaken bij Infomedics. Hier kunt u al uw zaken online regelen.

Wij hebben geen contracten afgesloten met verzekeraars, omdat wij (net als veel collega’s) de voorwaarden onaanvaardbaar vinden.  Dit geldt overigens alleen voor uitneembare voorzieningen (kunstgebitten etc.). Voor kunstgebitten op implantaten zullen wij altijd een aanvraag doen bij uw zorgverzekeraar.

Onze website gebruikt cookies om optimaal te kunnen functioneren en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn. U leest er meer over op onze privacy pagina.